Lärare åk 1-3 till Hemlingby skola.

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara för undervisning och mentorskap i en av våra klasser år 1-3. I arbetet ingår planering, genomförande och utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 1-3

Vi vill även att du som söker:
-Har god kännedom om aktuella styrdokument.
-Här lätt för att samarbeta och kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor.
-Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete.
-Kan arbeta både självständigt och i arbetslag.
-Har ett positivt förhållningssätt och vill utveckla dig själv om pedagog.
-Har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund.

Vi söker dig som är kreativ och kan se möjligheter i det pedagogiska arbetet, har stor arbetsglädje samt tror på goda relationer och har ett trevligt och professionellt bemötande. Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna. Det är viktigt för dig att planera och genomföra verksamheten utifrån elevers olika behov, intressen och förutsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Linda Gillving
Biträdande rektor, Hemlingby skola
Telefon: 026-178980

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun