Lärare Vikingaskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Vikingaskolan är en kommunal F-6 skola som ligger i stadsdelen Bomhus och tillhör Lillhagen rektorsområde. Vi är en treparallell skola med ca 500 elever. Vi strävar efter att vara en skola med en stark lärandekultur där det kollegiala lärandet, med samplanering och sambedömning är i fokus. Skolan kännetecknas av goda kunskapsresultat och en social miljö som all personal och alla elever uppskattar, värnar om och hjälper till att bibehålla och förstärka.

Arbetsbeskrivning

Utifrån erforderliga beslut söker vi nu 3 nya medarbetare till höstterminen.
Lärare sv/so/ma/no 100 %(klf åk 2)
Lärare sv/so/ma/no 100 %
Resurslärare spec/sv 100 %(åk 1–6)
I lärartjänsterna ingår klassansvar med undervisning. Där ingår också tillhörande planering, dokumentation, övriga arbetsuppgifter samt samarbete med andra lärare och pedagoger.
I resurslärartjänsten ingår spec.tid och lärartid.
Vi söker sig som tycker om att arbeta i en stor dynamisk verksamhet där kollegialt lärande är i fokus. Du får energi och inspiration av att arbeta kontinuerligt med skolutvecklingsfrågor som en naturlig del av vardagen. Som pedagog är du modig, nytänkande och prestigelös. Passa på och sök!

Kvalifikationer

För tjänsterna krävs lärarexamen och legitimation i ovan nämnda årskurser och ämnen. För resurslärartjänsten är det meriterande om du har utbildning i området.
Vi vill också att du:
* har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet.
* är en tydlig ledare för eleverna, kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor.
* är van att använda datorn som ett pedagogiskt verktyg.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
En tjänst är vikariat t o 2017-12-31
Antal platser: 3

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Åsa Åhlenius
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 98 35

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun