Studie- och Yrkesvägledare vid Vasaskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Mitt i Gävle ligger Vasaskolan, en modern skola i en traditionsrik miljö. Skolan har ca 1000 elever och är länets största på gymnasienivå inom estetiska ämnen, naturvetenskap, samhällsvetenskap och humaniora/språk. Skolan har många kontakter med utlandet och internationella klasser inom natur- och samhällsvetenskapsprogrammen. Eleverna når goda utbildningsresultat och verksamheten genomsyras av höga och positiva förväntningar, både på medarbetare och på elever.

Arbetsbeskrivning

Som studie- och yrkesvägledare på Vasaskolan ingår du i skolans elevhälsoteam. Arbetet kretsar kring elevernas behov av vägledning och stöd mot utbildningsmålen och högre studier. Som studie- och yrkesvägledare kommer du främst att möta elever inom gymnasieskolans samhällsvetenskapsprogram, humanistiska program samt humaniora.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare, gärna med erfarenhet av vägledning inom gymnasieskolan. Du ska kunna nätverka och knyta kontakter både mot högskolan såväl som grundskolan. Du får gärna ha erfarenhet av att jobba i elevhälsoteam. Du ska också vara väl förtrogen med datorn som arbetsverktyg och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-10-23
Tidsbegränsat till: 2018-06-12
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Sofia Nordell Kvarnebrink
Rektor,Vasaskolan
Telefon: 026-17 99 21
E-post: Sofia.nordell_kvarnebrink@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun