Lärare till fordonsprogrammet - inriktning transport på Borgarskolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Borgarskolan är en av Gävles tre kommunala gymnasieskolor med ca 950 elever och 100 personal. Skolan har tre högskoleförberedande program och tre yrkesprogram samt språkintroduktion. Vi söker lärare till fordonsprogrammets personbilsinriktning, i huvudsak för vuxenstuderande.

Arbetsbeskrivning

Vi utvecklar verksamheten och behöver förstärka vårt arbetslag med ytterligare en lärare inom transportinriktningen. Du skall bedriva undervisning i alla kurser som förekommer på transportinriktningen. I dina arbetsuppgifter ingår det även viss planering och uppföljning av APL varför vi gärna ser att du har goda upparbetade relationer/kontakter med arbetsgivare i närområdet/branschen.
Du kommer att ingå i ett arbetslag som planerar, utvecklar och utvärderar
verksamheten gemensamt. Som lärare skall du arbeta utifrån en positiv elevsyn i ett arbetslag som tar ett gemensamt ansvar för programmets elever.

Kvalifikationer

Du ska ha examen som yrkeslärare inom fordons- och transportprogrammet – inriktning transport, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och god initiativ- och samarbetsförmåga. Goda referenser är ett krav.

Du skall ha ett tydligt ledarskap med engagemang och värme som utmanar och
stödjer eleverna så att de når goda studieresultat. Du förväntas arbeta utifrån en positiv elevsyn och med höga förväntningar på eleverna och deras möjligheter.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och uttrycker dig ledigt i tal och skrift samt har god datorvana.

Urval och intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Erfarenhet krävs.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-08
Referensnummer: UG 419/17
Sök jobbet här

Kontaktpersoner

Helene Hålldin
Biträdande rektor
E-post: helene.halldin@gavle.se

Magnus Samuelsson
Lärarförbundet
Mobil: 070-4140547

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun