Gymnasielärare i matematik Vasaskolan Gävle

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Mitt i Gävle ligger Vasaskolan, en modern skola i en traditionsrik miljö. Skolan har ca 1000 elever och är länets största på gymnasienivå inom estetiska ämnen, naturvetenskap, samhällsvetenskap och humaniora/språk. Skolan har många kontakter med utlandet och internationella klasser inom natur- och samhällsvetenskapsprogrammen. Eleverna når goda utbildningsresultat och verksamheten genomsyras av höga och positiva förväntningar, både på medarbetare och på elever.

Arbetsbeskrivning

Som gymnasielärare ska du planera genomföra och utvärdera din undervisning, betygsätta eleverna samt utföra andra vanligt förekommande lärararbetsuppgifter, du kommer att undervisa i matematik och annat relevant ämne som du är legitimerad i. Legitimation i psykologi och beteendevetenskap, eller systemvetenskap och programmering är meriterande, liksom dokumenterad god tillämpning av IKT i undervisningen. På Vasaskolan är alla undervisande lärare kontaktlärare för elever inom det egna arbetslaget.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad och erfaren gymnasielärare i matematik och annat ämne. På Vasakolan främjar vi arbetet med formativ bedömning, elevhälsoarbetet, specialpedagogiska frågor och språkutvecklande arbetsmetoder är av vikt för vår verksamhet. Vi förutsätter att du har god IKT-kompetens som tillämpas i undervisningen. På Vasaskolan arbetar vi i arbetslag i nära samarbete mellan kärnämneslärare och karaktärslärare. Därför ska du vilja och kunna samarbeta med dem som ingår i arbetslaget, samt bidra till utvecklingen av vårt gemensamma pedagogiska arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Carolina Thelin
Biträdande rektor
E-post: carolina.thelin@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun