Gymnasielärare i franska till Vasaskolan.

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

Som gymnasielärare ska du planera genomföra och utvärdera din undervisning, betygsätta eleverna samt utföra andra vanligt förekommande lärararbetsuppgifter, du kommer att undervisa franska. Legitimation i psykologi och beteendevetenskap kan vara meriterande, liksom goda IKT-kunskaper. På Vasaskolan är alla undervisande lärare kontaktlärare för elever inom det egna arbetslaget. Tjänstens omfattning är 2017-08-10 – 2018-06-15.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad och erfaren gymnasielärare i franska. På Vasakolan främjar vi arbetet med formativ bedömning, elevhälsoarbetet, specialpedagogiska frågor och språkutvecklande arbetsmetoder är av vikt för vår verksamhet. Vi förutsätter god IKT-kompetens som tillämpas i undervisningen. På Vasaskolan arbetar vi i arbetslag i nära samarbete mellan kärnämneslärare och karaktärslärare. Därför ska du vilja och kunna samarbeta med dem som ingår i arbetslaget, samt bidra till utvecklingen av vårt gemensamma pedagogiska arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid Tjänstens omfattning är 60%
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun