Lärare åk 4-6 Strömsbro skola

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Strömsbro skola ligger vackert belägen i en historisk miljö mitt i Strömsbro. Skolan är Gävles äldsta i bruk bevarade skolhus. På skolan går idag 430 barn fördelade på Strömsbro skola och Tallbackens skola.

På Strömsbro arbetar engagerad personal och det finns ett stort intresse hos alla att utveckla skolverksamheten så att eleverna får en bra grund att stå på. Vår ambition är att eleverna ska känna sig trygga i skolan och uppnå bra studieresultat. Vi arbetar därför förebyggande mot kränkningar och mobbing. Vi vill att eleverna ska få utvecklas och respektera sig själva och andra.

Inför höstterminen söker vi en lärare som kommer att ansvara för undervisningen i årskurs 4-6. Vi söker dig som har ett stort engagemang för barn och barns lärande. Tillsammans med dina kollegor i skolan ska du bidra till att vår skola är en plats där alla känner sig trygga och sedda, och som alla elever, personal och vårdnadshavare går till med glädje.

Du är en naturlig och trygg ledare i det pedagogiska rummet och bemöter din omgivning med respekt, lyhördhet och
nyfikenhet. Du har höga förväntningar och ställer tydliga krav på varje barn. Du bidrar till att varje barn får kunskap, drivkraft och motivation. Du är lösningsfokuserad och har en positiv in-ställning till verksamhetsutveckling och till att lära av varandra.Arbetsbeskrivning

Tjänsten innebär att bedriva undervisning i åk 4-6 samt planera, göra bedömningar och uppföljningar av verksamheten, både enskilt och tillsammans med ditt arbetslag. Du kommer att vara en del av arbetslaget 4-6 och tillsammans med dina kollegor arbeta för högre måluppfyllelse.

Kvalifikationer

Du är utbildad och legitimerad lärare i sv/so eller ma/no och gärna engelska.

Vi vill även att du som söker:
•Är förtrogen med styrdokumenten för grundskolan och har god förmåga att omsätta läroplanens och skollagens innehåll till praktik.
•Har lätt för att samarbeta, kommunicera och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
•Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete.
•Kan arbeta både självständigt och i arbetslag.
•Har ett positivt förhållningssätt och vill utveckla dig själv som pedagog
•Arbetar enligt värdegrunden i våra styrdokument

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer och urval kommer att ske kontinuerligt.


Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun