Lektor i matematik alt gymnasielärare i matematik till Vasaskolan

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Mitt i Gävle ligger Vasaskolan, en modern skola i en traditionsrik miljö. Skolan har ca 1000 elever och är länets största på gymnasienivå inom estetiska ämnen, naturvetenskap, samhällsvetenskap och humaniora/språk. Skolan har många kontakter med utlandet och internationella klasser inom natur- och samhällsvetenskapsprogrammen. Eleverna når goda utbildningsresultat och verksamheten genomsyras av höga och positiva förväntningar, både på medarbetare och på elever.

Arbetsbeskrivning

Vi vill att du är lektor eller gymnasielärare i matematik. I båda uppdragen ingår förutom undervisning, mentorskap, handledning av elever och att tillsammans med övrig personal på skolan delta i utvecklingen av den pedagogiska verksamheten. I lektorsuppdraget ingår forskningsanknytning av ämnet, kontakt med lärosäten, utvärdering och utveckling av matematikundervisningen.

Kvalifikationer

Du skall vara behörig och legitimerad lärare i matematik på gymnasial nivå. För lektorsuppdrag tillkommer krav på en examen på forskarnivå, minst fyra års tjänstgöring som lärare i skolväsendet. Vi söker medarbetare som har god samarbetsförmåga och har intresse för och erfarenhet av utvecklingsarbete.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-24
Referensnummer: UG 341/17
Sök jobbet här

Kontaktperson

Mikael Englund
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 93 78

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas Riksförbund, Karin Ahlgren
Telefon: 073- 087 70 76
E-post: karin.ahlgren@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun