Liftvärdar till hemlingbybacken

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Varje dag ger vi människor upplevelser till kropp och själ. Kultur & fritid Gävles 250 medarbetare driver och utvecklar bland annat konserthus, konstcentrum, kulturskola, bibliotek, idrott, friluftsliv, kultur- och föreningsstöd och bad. Vi är stolta över att bo på en av Sveriges skulpturrikaste platser och att ha landets nordligaste symfoniorkester. Hos oss kan du som är nyfiken, engagerad och nytänkande göra Gävle ännu mer händelserikt.

Fritid är en avdelning i Kultur & fritid Gävle. Avdelningen har det övergripande ansvaret för idrotts- och friluftsverksamhet i Gävle kommun.
Avdelningen omfattar Fjärran Höjderbadet, Valbobadet och Lillhagsbadet. Fritidsanläggningar, motionsspår, leder och naturstigar, friluftsbad, kust och båtliv och fiske i kommunen ingår i avdelningen. Fritid ansvarar för idrottsanläggningar, stöd och bidrag till idrottsföreningar och bokning av lokaler samt olika projekt.
Hemlingby friluftsområde är Gävles största rekreationsområde och ligger i ett stort naturreservat drygt tre kilometer söder om Gävle centrum. Här finner du, förutom Hemlingbybacken och snowpark, motionsspår och skidspår i olika längder, grillplatser, raststugor och en restaurang med bastu.

Arbetsbeskrivning

Att jobba som liftvärd innebär att du träffar och finns till hands för våra besökare. Huvuduppgiften är att hjälpa både barn och vuxna vid påstigning i liften och att ansvara för att besökarna känner sig säkra och trygga i våra liftar och backar. Du ansvarar för att besiktiga liften och backen och du kommer till viss del sköta enklare underhåll i park och backe. Som liftvärd står du även i kassan och kontrollerar liftkort mm.

Kvalifikationer

Hemlingbybacken söker engagerade och positiva medarbetare! Du är minst 18 år gammal och har skoterkort (eller körkort taget innan år 2000) samt erfarenhet av att köra skoter. Att arbeta med människor i synnerhet med barn och ungdomar är ett stort intresse hos dig. Då arbetsplatsen är utomhus är det viktigt att du trivs i den miljön. Som person är du flexibel och praktisk lagd och gillar att rycka in där det behövs. Det är meriterande att ha arbetat med underhåll i skidbackar och liftar eller som liftvärd tidigare.
Du kommer att jobba kvällar och helger enligt schema under snösäsongen. Som liftvärd får du timlön enligt Gävle kommuns avtal. Vänligen uppge i din ansökan i vilken omfattning du har möjlighet att jobba.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Snösäsongen
Antal platser: 4
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Charlotte Holmsten
Fritidssamordnare
Telefon: 026-17 94 08

Facklig företrädare

Anette Löfvenius, Kommunal
Telefon: 026-17 99 32

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun