Elevassistent

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

Solängskolan ledigförklarar en tjänst som elevassistent under förutsättning av att underlaget inte tas i anspråk av redan anställda eller företrädesrättsberättigade medarbetare.
Vi söker en elevassistent till två elever på högstadiet som behöver ständig närvaro av en en trygg och stabil vuxen som följer dem under hela skoldagen. Du kommer att tillsammans med lärare vara ansva-rig för elevens trygghet. Det handlar om att kunna följa eleven på ett smidigt sätt under både lektioner och tillsammans med övriga elever på raster.

Kvalifikationer

Slutbetyg från treårigt gymnasieprogram eller motsvarande gymnasial utbildning.
Vi söker dig som har erfarenhet av grundskolans verksamhet och som har förutsättningar att smidigt följa eleven under hela skoldagen. Du måste vara mycket lyhörd och uppmärksam på elevernas tillstånd. Du måste även ha medicinsk erfarenhet.

Vi vill även att du:
• Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, föräldrar och kollegor
• Har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun