Planarkitekt

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar framtidens Gävle. På Samhällsbyggnad Gävle är vi 170 medarbetare med bred och djup kompetens som gör Gävle renare, snyggare och tryggare. Här får du som är nytänkande och aktiv goda möjligheter att påverka din egen karriär- och löneutveckling. Hos oss arbetar bland annat arkitekter, GIS-utvecklare, bygglovshandläggare samt gatu- och planingenjörer. Tillsammans gör vi att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en vikarierande planarkitekt med inriktning mot detaljplanering. Du kommer att leda och samordna detaljplaneprojekt och ansvara för upprättandet av planhandlingar, platsanalyser och illustrationer.

Som ansvarig planförfattare/projektledare har du täta kontakter med allmänheten, näringslivet, Samhällsbyggnadsnämnden och myndigheter. Du lägger stor vikt vid problemlösning och idéskapande som svarar upp till kundens behov, utan att viktiga allmänna intressen äventyras.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad planeringsarkitekt, landskapsarkitekt eller har annan likvärdig utbildning. Du har ett stort intresse av samhällsplanering, stadsbyggnad och gestaltning, du har god kunskap om plan- och bygglagen samt kan hantera GIS-baserade verktyg, AutoCAD och är van att arbeta i Office-miljö. Du har förståelse för och vilja att arbeta i en politiskt styrd verksamhet.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du är kreativ, strukturerad och kvalitetsmedveten, du planerar aktiviteter och projekt i god tid och tar möjliga förändringar i beaktande samt följer upp ditt arbete.

Du skapar förtroendefulla relationer i såväl interna som externa kontakter. Du har en mycket god förmåga att kommunicera (både i tal, skrift och bild) såväl inom organisationen som med medborgare och politiker. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i grupp samt leda grupper själv.

B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid Tidsbegränsad anställning 1 år.
Startdatum efter överenskommelse dock senast 14 augusti
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Ulrica Olsson
Planchef
Telefon: 026-17 83 76

Sari Svedjeholm
Planingenjör
Telefon: 026-17 96 98

Fackliga företrädare

Josef Wårdsäter
Sveriges Arktiekter
Telefon: 026-17 96 18

Maria Johansson
Vision
Telefon: 026-17 82 19

Kent Holmgren
Sveriges ingenjörer
Telefon: 026-17 83 69

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun