Specialpedagog, Solängen rektorsområde

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Solängen rektorsområde består av skolorna Andersbergsskolan F-6, Hedesunda skola F-6, Nynässkolan F-6, Solängsskolan F-9, Ytterharnäs skola F-6 samt modersmålsundervisning och sjukhusundervisning. I områdets skolor går ca 1500 elever och drygt 200 medarbetare arbetar här.

Arbetsbeskrivning

Som specialpedagog i Solängen rektorsområde är du en del av och ett stöd i vårt förebyggande och hälsofrämjande arbete i området. Du arbetar med att ge professionellt stöd till/samarbeta med pedagoger i deras arbete med elever i behov av stöd. Du arbetar självständigt och ansvarar för kartläggningar, observationer, handledning till pedagoger, auskultationer etc. Du är en representant i rektorsområdets elevhälsoteam.

Kvalifikationer

Specialpedagogexamen. Vi ser för övrigt att du:
-Har god kännedom om aktuella styrdokument
-Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
-Har god social kompetens och lätt för att samarbeta
-Har ett förhållningssätt som överensstämmer med Gävle kommuns värdegrund
-Är driven, självständig, engagerad och villig att utveckla rektorsområdets arbete med stöd och särskilt stöd till våra elever
Erfarenhet av IKT i skolan samt arbete med nyanlända elever är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-03-06 Eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun