Speciallärare till Sjöängsskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

Sjöängsskolan är en tvåparallellig F-6-skola i fräscha lokaler med ca 300 elever i Lillhagens rektorsområde i stadsdelen Bomhus.
På vår skola möter du engagerad och positiv personal där elevers kunskapsutveckling, trygghet och studiero sätts i fokus. Höga förväntningar på både elever och personal genomsyrar verksamheten. Vi arbetar med kollegialt lärande och systematiska analyser och utvärderingar av vår undervisning/verksamhet för att såväl elever som personal ska få bästa möjlighet till utveckling.
I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för specialundervisning inom matematik och svenska. Förutom undervisning ingår tillhörande planering, dokumentation och elevhälsoarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad speciallärare med inriktning språk, läs och skriv och/eller med inriktning matematik.

Vi vill även att du:
* har god kännedom om aktuella styrdokument
* kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
* vill utveckla dig som pedagog
* har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
* har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund
* arbetar språkutvecklande

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete som speciallärare.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100 %
Tillträde ht-17
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare Intervjuer och urval kan komma att ske under annonseringstiden så varmt välkommen med din ansökan.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Malin Granberg Storm
Biträdande rektor
Telefon: 026-179877

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun