Förskollärare till Brynäsgårdens förskola

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Brynäsgården tillhör Brynäs/Nynäs förskoleområde. Vår målsättning på Brynäsgården är att ge barnen en trygg och positiv uppväxtmiljö. Vi arbetar mycket med språk och kommunikation. Vi lägger stor vikt på arbetet med pedagogisk dokumentation och utveckla vårt kunnande kring det. Pedagogisk dokumentation är ett verktyg för att utveckla verksamheten, förskolans miljö och oss själva. Samtliga förskolor i vårt område arbetar tematiskt utifrån Barn utforskar en plats. För att utveckla vårt kollegiala lärande inom området har vi olika nätverk; interkulturellt, läspiloter, pedagogiska utvecklingsledare och likabehandlare.


Arbetsbeskrivning

Vi söker två förskollärare som vill erbjuda våra barn en trygg, rolig och lärorik förskola. Som förskollärare har du ett extra ansvar för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt att utvärdering av verksamheten sker enligt beslutade mål och riktlinjer.

Rollen som förskollärare innebär att du tillsammans med dina kollegor ansvarar och bidrar till den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verk-samheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Kvalifikationer

Examen från förskollärarutbildning och legitimation för förskolan.
Vi vill också att du som söker:
-är ödmjuk, lyhörd och har fokus på barns lärande.
-är väl förtrogen med förskolans läroplan.
-ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete.
-Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag.
-Vill utveckla dig själv som pedagog.
-Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor.
-Arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 1 tillsvidaretjänst och 1 tidsbegränsad tjänst.
Tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsad anställning längst tom 18-09-30.
Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden. Lämna därför gärna in din ansökan i god tid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansök senast: 2017-12-01
Referensnummer: UG 431/17
Sök jobbet här

Kontaktperson

Anette Larsson
biträdande förskolechef
Telefon: 026-17 84 23

Fackliga företrädare

Lärarnas Riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun