Biståndshandläggare SoL

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.


Arbetsbeskrivning

Direkt under chefen för Biståndsenheten utreda, bedöma och besluta om insatser och stöd till äldre personer enligt socialtjänstlagen. Du arbetar även med rådgivning, planering, samordning och uppföljning av besluten i nära samarbete med övriga biståndshandläggare, samt enhetschefer och andra aktörer både internt och externt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som drivs av ett samhällsengagemang och vill vara med att utveckla så att
Gävles medborgare får en trygg omsorg.

Som person är du en god kommunikatör och har stor förmåga att samarbeta, bygga nätverk och skapa kontakter. Du är också en god organisatör med förmåga att prioritera och organisera arbetet. Du måste också kunna uttrycka dig tydligt och koncist i tal och skrift.

Du har examen från sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet eller annan högskoleutbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Du får gärna ha erfarenhet av handläggning.

Körkort och att du kör manuellt växlad bil är ett krav.

Intervjuer kommer att ske löpande under rekryteringsprocessen.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemen- samma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Snarast
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Ingela Söderlind
Biståndschef
Telefon: 026-17 90 75

Katarina Stistrup
Myndighetschef
Telefon: 026-17 82 82

Britt Inger Ärfström
Biståndschef
Telefon: 026-17 90 52

Fackliga företrädare

Solveig Sigfridsson
Vision
Telefon: 026-17 87 85

Anna Rosshagen
Sveriges Arbetsterapeuter
Mobil: 070-082 66 28

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun