Förskollärare till Valbo förskoleområde

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Valbo förskoleområde är ett av sju förskoleområden i Gävle Kommun. Inom området finns 10 förskolor med olika storlekar och inriktningar, från Forsbacka till Hagaström. För oss i Valbo gäller förhållningssättet ”En välkomnande förskola ”. Det betyder att alla barn och alla vuxna skall bemötas respektfullt och välkomnande.

Nu söker vi 2-3 tillsvidare och 2-3 vikarierande förskollärare till flera av våra förskolor i Valbo förskoleområde, beroende på de organisatoriska förutsättningarna vid anställningsstart i augusti.

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du som förskollärare huvudansvar för den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Kvalifikationer

Examen från förskollärarutbildning. Vi vill också att du som söker
- Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
- Driver och utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med styrdokumenten
- Ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
- Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag
- Vill utveckla dig själv som pedagog
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
- Arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med Tecken som stöd, dokumentation, systematiskt kvalitetsarbete, flerspråkighet och it.

Urval och intervjuer görs löpande under annonseringsperioden. Lämna därför gärna in din ansökan i god tid, tack.

Ange gärna i din ansökan om du är intresserad av i första hand tillsvidaretjänst eller vikariat.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde augusti 2017.
Antal platser: 6

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Mia Lind
Biträdande förskolechef
Telefon: 026-17 24 83

Helena Baggström
Biträdande förskolechef Lergökens förskola
Telefon: 026-17 81 42

Jessica Peter
Biträdande förskolechef
Telefon: 026 177394

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun