Fritidspedagog/lärare fritidshem, Stigslunds skola

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

På Stigslunds skola får du möjlighet att arbeta i en kreativ miljö som kännetecknas av goda resultat, trivsel, trygghet och utvecklingsvilja! Vi arbetar aktivt med förebyggande och främjande arbete för att bibehålla en trygg miljö och god arbetsro på vår skola. På Stigslunds skola F-9 är vi ca 600 elever och ett sextiotal medarbetare.Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem. Vi söker dig som vill arbeta i en positiv miljö tillsammans med engagerade kollegor för att stödja våra elever på skolan i deras utveckling och lärande. Som fritidspedagog finns du naturligt med i verksamheten under hela skoldagen.

Vi vill att du som ska arbeta hos oss är behörig att ansvara för arbete i fritidshem. Du har dessutom legitimation för att undervisa i något ämne i grundskolans tidigare år. Du är bekväm med att arbeta med digitala redskap som ett naturligt verktyg i vardagsarbetet och är naturligtvis väl grundad i skolans styrdokument. Som en av alla vuxna på skolan med daglig kontakt med våra elever utgår vi från att du har god samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt.

Kvalifikationer


Fritidspedagogutbildning eller lärarutbildning/legitimation med inriktnings fritidshem.

Vi vill även att .du som söker:
• Har lätt för att samarbeta och kommunicera med elever, vårdnadshavare och kollegor.
• Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete.
• Kan arbeta både självständigt och i arbetslag.
• Har ett positivt förhållningssätt och vill utveckla dig själv som pedagog
• Arbetar enligt värdegrunden i våra styrdokument.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun