Leg. Sjuksköterskor/Distriktssköterskor till hemsjukvården

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Omvårdnad Gävle söker Leg. Sjuksköterskor/Distriktssköterskor till hemsjukvården.
Vårt verksamhetsområde, Ordinärt boende, där även hemtjänst och våra förebyggande verksamheter ingår är i en spännande utvecklingsfas. Under våren 2017 kommer HSL-uppdraget på Gävle korttidsenhet att bli ett nytt område i hemsjukvården. Till hemsjukvården och korttidsenheten söker vi nu tre nya medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsammans med vår verksamhet. Du kommer att arbeta på schema med dag, kväll och helgtjänstgöring.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar förebyggande för att främja patientens hälsa och välbefinnande. Du ansvarar för bedömningar, dokumentation och registrering i olika kvalitetsregister. I ditt dagliga arbete handleder du studenter och omvårdnadspersonal. Du inspirerar och motiverar omvårdnadspersonalen att ta ansvar för omvårdnadsarbetet och delegerade

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Lämplig vidareutbildning för verksamheten och erfarenhet från liknande arbete kan vara meriterande.
Du måste vara förändringsbenägen och arbeta med stort kundfokus, vara flexibel och lyhörd för att snabbt kunna ta beslut vad det gäller kundernas behov och önskemål. Du kan arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga.

Körkort och körvana från manuellt växlad bil är ett krav.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund.
För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid / deltid Heltid/Deltid efter önskemål och verksamhetens behov
Tillträde snarast.
Vikariatets längd är 6 månader.
Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Kajsa Granqvist
Enhetschef Hemsjukvården
Telefon: 026-17 22 83

Kerstin Silfverberg
Enhetschef Hemsjukvården
Telefon: 026-17 72 63

Facklig företrädare

Annette Sköld
Vårdförbundet avdelning Gävleborg
Mobil: 0722152899

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun