2 handledare med gymnasiekompetens till Enheten för Daglig Verksamhet

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar möjligheter. För det lokala näringslivet. För kompetensutveckling och sysselsättning. De 360 medarbetarna vid Näringsliv & arbetsmarknad Gävle bidrar till att göra Gävle attraktivt för företagande och framtidsvisioner. Hos oss jobbar du med att skapa de bästa förutsättningarna för lärande och personlig utveckling. Tillsammans gör vi Gävle konkurrenskraftigt.

Enheten för Daglig Verksamhet (EDV) ansvarar för sysselsättning/aktivering för personer enligt LSS § 9:10 personkrets 1 och 2 på dels egna arbetsplatser men även i företagsgrupper och på enskilda platser.

Arbetsbeskrivning

Ersätta ordinarie medarbetare i EDV vid längre frånvaro. Arbeta som handledare inom hela EDV i grupperna med förekommande arbetsuppgifter. I ditt uppdrag ingår att genomföra den planering/struktur som ordinarie medarbetare har planerat för. I vår verksamhet arbetar du med brukaren i centrum genom att Du skapar en trivsam och trygg miljö på arbetsplatsen. I Ditt bemötande arbetar du för att brukaren möts på sin nivå och får det stöd personen behöver för att utvecklas. För att fortlöpande utveckla vårt samarbete provar du nya arbetssätt och vågar ifrågasätta och förändra invanda beteenden.

Kvalifikationer

Omvårdnads- och/eller pedagogisk utbildning alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi kräver även att du har god kunskap och erfarenhet av arbete med målgruppen. Du ska vara flexibel, trygg i dina kunskaper och erfarenheter och ha ett engagemang för personer med autism. Du ska ha god initiativ- och samarbetsförmåga då uppdraget kommer innebära att du får en viktig funktion i arbetet med olika samarbetspartners. Körkort, datorvana och god dokumentationsvana är ett krav. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Krav och meriter ska kunna styrkas med dokumentation samt goda referenser.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2017-12-31
Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Facklig företrädare

Kommunal, Seved Lindström
Telefon: 070-414 15 77

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun