Timvikarier till Omvårdnad Gävle perioden jul och nyår 17/18

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som timvikarie inom Omvårdnad Gävle innebär att du med kort varsel kan arbeta inom några av våra verksamhetsområden, d.v.s. personlig assistans, boende och stöd till personer med funktionsnedsättning, hemtjänst samt vård och omsorgsboende. Arbetstiderna varierar eftersom verksamheten pågår dygnet runt, alla dagar på året d.v.s. både dagar, kvällar samt helger. Som personlig assistent arbetar du oftast ett helt dygn.

Du hjälper och stöttar kunden med de sysslor som denne inte klarar av själv. Det kan t.ex. vara personlig omvårdnad så som personlig hygien, matlagning, städning, tvättning, inköp och utevistelse utifrån kundens önskemål. Dina arbetsuppgifter finns beskrivna i en planering som du följer.

Arbetet är relationsinriktat och präglas dagligen av möten med människor som har individuella behov. I arbetet ingår att föra medicinsk och social dokumentation av alla åtgärder och händelser omkring kunden som är av betydelse för dennes fysiska och psykiska välbefinnande.

Nu söker vi dig som kan arbeta hos oss som timvikarie under året samt under jul och nyårsperioden, 18/12 - 7/1.

Kvalifikationer

För att bli aktuell som semestervikarie har du examen från vård och omsorgsprogrammet, en pågående vård och omsorgsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som har erfarenhet av omvårdnadsarbete.

Arbetet ställer höga krav på god kommunikationsförmåga. Arbetet är till vissa delar ensamarbete, vilket kräver att du är självständig och kan ta egna beslut. I arbetet ingår att föra medicinsk och social dokumentation, vilket innebär god förmåga i det svenska språket samt god datavana då dokumentationen är IT baserad.

Körkort och körvana för manuellt växlad bil samt cykelvana är ett krav för att arbeta i hemtjänsten.

Kvalitet, bemötande och samarbete är de viktigaste framgångsfaktorerna i gemensamma värdegrunden. För Dig är det självklart att utgå från vår värdegrund i mötet med kunder, anhöriga och varandra.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 75

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-26
Referensnummer: OMV 45/17
Sök jobbet här

Kontaktperson

Rekryteringsgruppen PFV
Telefon: 070-167 55 07 Tel tid vardagar 8-10

Facklig företrädare

Anette Löfvenius
Kommunal Gävle
Telefon: 026-17 99 32

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun