Gymnasielärare i historia och samhällskunskap till Vasaskolan.

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

Som gymnasielärare ska du planera genomföra och utvärdera din undervisning, betygsätta eleverna samt utföra andra vanligt förekommande lärararbetsuppgifter, du kommer att undervisa i ämnena historia, samhällskunskap samt humanistisk och samhällsvetenskaplig specialisering med inriktning på globala frågor. På Vasaskolan är alla undervisande lärare kontaktlärare för elever inom det egna arbetslaget.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad gymnasielärare i historia och samhällskunskap. På Vasakolan främjar vi arbetet med formativ bedömning, elevhälsoarbete och specialpedagogiska frågor. Språkutvecklande arbetsmetoder och digitalisering är av vikt för vår verksamhet. På Vasaskolan arbetar vi i arbetslag i nära samarbete mellan kärnämneslärare och karaktärslärare. Därför ska du vilja och kunna samarbeta med dem som ingår i arbetslaget, samt bidra till utvecklingen av vårt gemensamma pedagogiska arbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi kallar sökande löpande till intervju under hela ansökningstiden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-01-08
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Mikael Englund
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 93 78

Fackliga företrädare

Lärarnas Riksförbund, Karin Ahlgren
Telefon: 073- 087 70 76
E-post: karin.ahlgren@gavle.se

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun