Lärare i musik åk 3-6 till Lillhagens rektorsområde

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en ny kollega till oss på Lillhagen rektorsområde. Denna tjänst är delad mellan Vikingaskolan F-6 och Sjöängsskolan F-6, där du kommer att ansvara för undervisning i musik för åk 4-6 på Vikingaskolan,(60%), och åk 3-6 på Sjöängsskolan,(40%).
I arbetsuppgifterna ingår förutom undervisning tillhörande planering, dokumentation och övriga arbetsuppgifter som utvecklingssamtal etc.

På Vikingaskolan finns ca 460 elever och vi strävar efter att vara en skola med en stark lärandekultur, där undervisning bedrivs på A-nivå. Skolan ska kännetecknas av goda kunskapsresultat och en social miljö som all personal och alla elever uppskattar, värnar om och hjälper till att bibehålla och förstärka.

På Sjöängsskolan finns ca 280 elever och vi satsar på att bli en skola med språket i fokus.
Vår vision är:” Här lär vi oss att förstå varandras språk”. Vi tror på ett kollegialt lärande med gemensamt mål i sikte. Vi lägger stor vikt vid att tillsammans utveckla vår undervisning och profession. Skolan har ett mycket positivt arbetsklimat och bemötande.

Känner du att detta är något du vill ingå i och utvecklas som lärare, sök tjänsten hos oss!

Kvalifikationer

Om du tycker att denna tjänst låter intressant så söker vi dig som;

* har både lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik för åk 3-6.
* har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet.
* är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna.
* kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor.
* är van att använda datorn som ett pedagogiskt verktyg.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Maria Torkkel-Schönrock
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 98 35

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun