Lärare i Ma/No alt Sv/SO åk 1-6 Stigslunds skola

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

På Stigslunds skola får du möjlighet att arbeta i en kreativ miljö som kännetecknas av goda resultat, trivsel, trygghet och utvecklingsvilja! Vi arbetar aktivt med förebyggande och främjande arbete för att bibehålla en trygg miljö och god arbetsro på vår skola. På Stigslunds skola F-9 är vi ca 600 elever och ett sextiotal medarbetare.

Vi söker i första hand en lärare i Ma/No mot åk. 1-6 alternativt Sv/So och även Engelska och Idrott kan bli aktuellt. Du får gärna ha en bred ämnesbehörighet utöver dessa ämneskombinationer i din lärarlegitimation. I dina arbetsuppgifter ingår ansvar för undervisning, tillhörande planering, dokumentation och övriga arbetsuppgifter så som utvecklingssamtal etc. I tjänsten kan även mentorskap komma att ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

* har både lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet i Ma/No alt. Sv/So i kombination med fler ämnen som En och Idrott mot åk. 1-6

* har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet

* är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna

* kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med elever, föräldrar och dina kollegor

* är van att använda datorn som ett pedagogiskt verktyg

* har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100 %
Tillträde ht-17 enligt överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande under annonseringsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas. Varmt välkommen med din ansökan!


Antal platser: 1
Varaktighet: Tillsvidare

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun