Speciallärare, Ulvsäter grundsärskola

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

På Ulvsäterskolan finns grundsärskola 1-5, träningsskola 1-9 och grundskola 1-3. I tjänsten ingår att undervisa i träningsskolan. Du förväntas vara ansvarig för undervisningen, i samarbete med kollegor i arbetslaget.

Kvalifikationer

Speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i grundsärskolans ämnen, alternativt speciallärarexamen inriktning utvecklingsstörning med behörighet att undervisa i träningsskolans ämnesområden.

Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden:
• utvecklingsstörning
• neuropsykiatriska funktionsnedsättningar
• rörelsehinder
• syn- eller hörselnedsättning

Vi vill också att du som söker:
• Ska kunna arbeta både självständigt och i team
• Har lätt för att kommunicera och samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor
• Arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt. Du behöver ha goda IT-kunskaper eftersom det är en viktig del i undervisningen.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Snarast eller enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Britt Bergman Danielsson
Tf rektor, grundsärskolans rektorsområde
Telefon: 026-17 92 15
E-post: britt.bergman_danielsson@gavle.se

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Lärarnas Riksförbund, Linda Olsson
Telefon: 026-17 99 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun