Gymnasielärare Engelska och svenska till Polhemsskolan.

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Polhemsskolan är Gävle största gymnasieskola med ca 1450 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, fem introduktionsprogram och gymnasiesärskolan med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin biträdande rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse.


Arbetsbeskrivning

Att undervisa i svenska och engelska på några av våra yrkesförberedandeprogram. Framförallt på Byggprogrammet, Barn-och fritidsprogrammet, Industritekniska samt vård- och omsorgsprogrammet. Du kommer att ingå i ett arbetslag som planerar, utvecklar och utvärderar verksamheten gemensamt. Som lärare i arbetslaget skall du arbeta utifrån en positiv elevsyn i ett arbetslag som tar gemensamt ansvar för programmets elever. Du ska ha ett tydligt ledarskap med engagemang och värme som utmanar och stödjer eleverna så att de når goda studieresultat. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, god initiativ- och samarbetsförmåga. Samt ett flexibelt och positivt förhållningssätt.
I tjänsterna ingår mentorskap.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i svenska och engelska för gymnasiet. Erfarenhet från yrkesbranscherna är meriterande som t. ex väktare, barnskötare, byggnadsarbetare, undersköterska mm.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-10
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Monica Hansson
Bitr. rektor, Sektor 2
Telefon: 026-179989
E-post: monica.hansson@gavle.se

Jonas Johanesson
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 92 55
E-post: jonas.johannesson@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun