Förskollärare till Nordangården

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Nordangårdens förskola är en interkulturell förskola med två avdelningar som ligger i centrala Gävle. Vi tillhör Brynäs/Nynäs förskoleområde. Vårt område består av 14 förskolor. Alla förskolor arbetar med samma tema och prioriterade mål. Detta läsår är vårt tema ”barn utforskar en plats” och våra 3 prioriterade mål är:
Normer och värden – ”Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin förmåga att ta hänsyn till och leva sig in i andra människors situation samt vilja att hjälpa andra”.
Utveckling och lärande – ”Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin förmåga att förmedla upplevelser, tankar och erfarenheter i många uttrycksformer som lek, bild, rörelse, sång och musik, dans och drama”.
Barns inflytande – ”Förskolan ska sträva efter att varje barn utvecklar sin förmåga att uttrycka sina tankar och åsikter och därmed får möjlighet att påverka sin situation”.
Vi hoppas att du tycker om att använda olika uttryckssätt i ditt arbete med barnen så att vi tillsammans ger dem olika vägar att gå i sitt lärande och utforskande.
Eftersom vi är en mindre förskola så måste varje pedagog här vara beredd på att ta ansvar inom flera områden.
Nu när vår kollega går i pension, så hoppas vi att just du vill bli en i vårt gäng!


Arbetsbeskrivning

Tillsammans med kollegorna i arbetslaget ansvara för verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande och dokumentation av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Vi söker dig som är ödmjuk, lyhörd och har fokus på barnens lärande.
På Nordangårdens förskola är det två avdelningar, under del av dagen arbetar vi i tvärgrupper

Kvalifikationer

Examen från förskollärarutbildning och legitimation.
Vi vill att du som söker :
•är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
•ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete
•ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag
•vill utveckla dig själv som pedagog
•har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund
•gärna ha erfarenhet av interkulturell verksamhet
•förstår och kan arbeta med pedagogisk dokumentation och utveckla verksamheten

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Ann-Christine Cavallin
biträdande förskolechef
Telefon: 026-17 22 19

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun