Barnskötare till Björngården

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Björngårdens förskola i Andersberg tillhör Sörby förskoleområde. Vi har en inspirerande utemiljö med närhet till skog, pulkabacke och lekpark, som utnyttjas flitigt. Vi är en liten förskola med två åldersindelade avdelningar, Idet och Boet. Vi är 6 pedagoger som arbetar tillsammans med 37 barn. Vårt mål är att barnen ska ha roligt, utveckla en bra självkänsla och skapa goda relationer. Vi som pedagoger vill att alla barn som kommer till oss ska få känna trygghet, glädje, empati, bekräftelse och respekt för sig själva och för andra. På Björngården använder vi lärplattan som ytterligare ett pedagogiskt verktyg i barnens lärande och den är även ett viktigt dokumentationsverktyg för oss pedagoger. Vi söker nu en utbildad barnskötare, som vill bli en del i vårt arbetslag.

Arbetsbeskrivning

Rollen som barnskötare innebär att du tillsammans med dina kollegor bidrar till den pedagogiska verksamheten på förskolan. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning eller motsvarande. Vi vill också att du som söker:
- Är väl förtrogen med läroplanen för förskolan
- Bidrar till förskolans utveckling i enlighet med styrdokumenten
- Ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag
- Vill utveckla dig själv som pedagog
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
- Arbetar enligt Gävle Kommuns värdegrund

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-28
Referensnummer: UG 008/18
Sök jobbet här

Kontaktperson

Lotta Skarin Rönngren
Biträdande förskolechef
Telefon: 026 17 50 37

Facklig företrädare

Kommunal, Marie Sterner
Telefon: 026-17 99 14

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun