Lärare åk 7-9 olika ämnen, Lillhagsskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Lillhagsskolan 7-9 är en nyrenoverad högstadieskola i stadsdelen Bomhus. Skolan har cirka 350 elever och alla elever har från höstterminen egna ipads. Våra elever känner sig trygga och trivs bra i skolan. Lärare och elever är hos oss organiserade i arbetslag, och du som lärare är även delaktig i ämneslag tillsammans med kollegor som undervisar i samma ämnen som du.

Arbetsbeskrivning

Med start höstterminen söker vi lärare till Lillhagsskolan 7-9 i följande ämnen:
Ma/No
Sv/So
Bild
Engelska
Spanska

Vi skapar heltidstjänster utifrån sökandes profiler och intresse. Har du behörighet att undervisa i ett eller flera av ovanstående ämnen välkomnar vi dig att söka tjänst hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand legitimerade lärare i ovanstående ämnen, men välkomnar även sökande med erfarenhet och/eller annan utbildning relevant för tjänsten.
- Dina arbetsuppgifter innefattar undervisning med tillhörande planering och dokumentation, samt klassföreståndarskap och samarbete i de arbetslag och ämneslag du kommer vara del av.
Du har god pedagogisk förmåga och god kännedom om skolans styrdokument.
- Du är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 5

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun