Talpedagog till Stenbergsgården

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som talpedagog på avdelning Ugglan på Stenebergsgårdens förskola.
Du ingår som en del i ett arbetslag som består av 4 medarbetare, 3 förskollärare och 1 talpedagog. Tjänsten innefattar arbete i barngrupp och arbetspass med ett eller flera barn som har språkstörning.

Som talpedagog är du huvudansvarig för barnens språkträning, både gällande framtagning av material och utformning av arbetspassen. Det är hela arbetslaget som medverkar i genomförandet.

Ovanstående arbetsbeskrivning gäller 4 dagar / veckan, dvs 80 % av arbetstiden.
1 dag/vecka, dvs 20 % arbetar du med att handleda specialpedagoger, chefer och pedagoger inom tal-och språkområdet.
För övrig information kring Språkenhetens avdelning Ugglan, se Gävle kommuns hemsida Stenebergsgårdens förskola.

Kvalifikationer

Vi har som krav att Du har talpedagogutbildning. Vi ser det också som meriterande om du har kunskaper och erfarenhet av TAKK (tecken som alternativ och kompletterande kommunikation) och bildstöd. Du ska ha kunskaper om språkstörning

Som person är du öppen, har ett helhetsperspektiv och en mycket god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-02-01
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Intervjuer sker löpande under ansökningsteiden.


Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Monia Löhman
biträdande förskolechef
Telefon: 026-17 99 91

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun