Socialpedagog, Staffansskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Socialpedagog som ska ingå i vårt trygghetsteam och vara en länk till elevhälsoteamet och skolans pedagoger. Du ansvarar tillsammans med skolledningen för skolans värdegrundsarbete och ingår i skolenhetens ledningsgrupp. Ditt uppdrag är att förebygga olika problemskapande beteenden hos eleverna och att främja elevernas utveckling av social och emotionell kompetens. Du blir ett värdefullt stöd för elever, skolledning och skolans personal i arbetet med att nå de uppsatta nationella och kommunala målen.

Kvalifikationer

Socialpedagog/Beteendevetare eller likvärdig utbildning
Meriterande är kunskap om ART, KBT eller MI och erfarenhet av utredningsarbete och dokumentation

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Facklig företrädare

Akademikerförbundet SSR, Michael Almqvist
Telefon: 026-17 99 97

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun