Skogsförvaltare

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar framtidens Gävle. På Samhällsbyggnad Gävle är vi 170 medarbetare med bred och djup kompetens som gör Gävle renare, snyggare och tryggare. Här får du som är nytänkande och aktiv goda möjligheter att påverka din egen karriär- och löneutveckling. Hos oss arbetar bland annat arkitekter, GIS-utvecklare, bygglovshandläggare samt gatu- och planingenjörer. Tillsammans gör vi att Gävle växer.

Avdelningen Gata & Park söker nu en skogsförvaltare med inriktning mot skog- och parkförvaltning. Avdelningen förvaltar Gävle kommuns allmänna platser, skog, naturreservat, parker, grönområden och vägar. Vi är en beställarorganisation med en affärsmässig och bred kompetens inom upphandling, drift, underhåll och skötsel.

Avdelningen Gata & Park består av parkingenjörer, gatuingenjörer, GIS-ingenjör, administratör samt en stadsvärd och vi är idag totalt 12 medarbetare. Samhällsbyggnad Gävle är en spännande och utvecklande arbetsplats där allas kompetenser samverkar för att nå målen!

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en skogsförvaltare med inriktning mot skog- och parkförvaltning. Som skogsförvaltare är du ansvarig för planering och genomförenade av skogsvård, avverkning, skogsskötsel, jaktarrenden, vägbyggnad och underhåll inom kommunens skogsområde. Del av tjänsten innefattar parkförvaltning såsom stadsnära naturvård, trädbesiktningar och upphandlingar.

Som ansvarig skogsförvaltare har du nära kontakt med allmänheten, samhällsbyggnadsnämnden, andra förvaltningar och myndigheter. Du lägger stor vikt vid problemlösning och idéskapande som svarar upp till allmänhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad jägmästare, skogsmästare eller har erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har ett stort intresse av planering och genomförande av skogsvård, du har god kunskap inom teknik, ekonomi och biologi samt kan hantera GIS-baserade verktyg och är van att arbeta i Office-miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av park- och naturreservatsförvaltning. Du har förståelse för och vilja att arbeta i en politiskt styrd verksamhet.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du är kreativ, strukturerad och kvalitetsmedveten, du planerar aktiviteter och projekt i god tid och tar möjliga förändringar i beaktande samt följer upp ditt arbete.

Du skapar förtroendefulla relationer i såväl interna som externa kontakter. Du har en mycket god förmåga att kommunicera både i tal, skrift såväl inom organisationen som med invånare, entreprenörer och politiker. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i grupp samt leda grupper själv.

B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Karl Blad
Gatu- och Parkchef
Telefon: 026-17 84 41

Christian Jansson
Parkingenjör
Telefon: 026- 17 82 31

Fackliga företrädare

Maria Johansson
Vision
Telefon: 026 - 17 82 19

Josef Wårdsäter
Sveriges Arktiekter
Telefon: 026-17 96 18

Kent Holmgren
Sveriges ingenjörer
Telefon: 026-17 83 69

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun