Förrättningslantmätare

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi skapar framtidens Gävle. På Samhällsbyggnad Gävle är vi 170 medarbetare med bred och djup kompetens som gör Gävle renare, snyggare och tryggare. Här får du som är nytänkande och aktiv goda möjligheter att påverka din egen karriär- och löneutveckling. Hos oss arbetar bland annat arkitekter, GIS-utvecklare, bygglovshandläggare samt gatu- och planingenjörer. Tillsammans gör vi att Gävle växer.

Lantmäterimyndigheten i Gävle kommun, KLM, är en självständig myndighet som tillhör avdelningen Lantmäteri och geografisk information. KLM ansvarar för fastighetsbildning, fastighetsregistrering och den officiella registerkartan samt har en viktig roll i samhällsbyggnadsprocessen. Verksamhetsområdet utgörs av Gävle kommun, dvs en spännande blandning av stad, landsbygd och skärgård. På KLM handläggs mellan 150 och 200 lantmäteriförrättningar varje år.

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att handlägga olika typer av lantmäteriförrättningar inom såväl tätort som landsbygd. I samverkan med den övriga förvaltningen kommer du att ha en viktig roll i olika moment i den kommunala plan- och bygglovsprocessen, t.ex. när det gäller genomförandefrågor. I dina arbetsuppgifter ingår även rådgivning och service såväl inom kommunen som till allmänheten i fastighetsrättsliga frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör/lantmätare eller har annan likvärdig utbildning inom verksamhetsområdet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, men även du som är nyutbildad är välkommen med din ansökan.
Du ska vara serviceinriktad och ha förmågan att skapa förtroendefulla relationer med såväl sakägare som arbetskamrater. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Det är bra om du har B körkort.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Kjell Blomberg
Lantmäterichef
Telefon: 026-17 83 58
E-post: kjell.blomberg@gavle.se

Karin Linjer
Lantmäterichef
Telefon: 026-17 83 46
E-post: karin.linjer@gavle.se

Facklig företrädare

Kent Holmgren
Sveriges Ingenjörer
Telefon: 026-17 83 69

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun