Verksamhetsutvecklare

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Vi gör Gävle bättre för äldre och personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med 2 200 arbetskamrater ger du stöd och omsorg i olika
livssituationer, det vi gör har betydelse för människor varje dag. Omvårdnad Gävle erbjuder framtidsyrken som både utmanar och utvecklar och du jobbar med sånt som är viktigt på riktigt.

Omvårdnad Gävle ansvarar för en verksamhet som är i ständig utveckling och förändring. Organisatorisk är tjänsten placerad på Utvecklingsavdelningen. Inom Utvecklingsavdelningen arbetar fyra verksamhetsutvecklare och nu ska en av dem arbeta med ett projekt inom Omvårdnad. Vi söker dig som vill vikariera för henne!

Arbetsbeskrivning

Som verksamhetsutvecklare inom Omvårdnad Gävle arbetar du med ge stöd till chefer i utvecklingsarbete. I ditt uppdrag ingår att inspirera till samt fånga upp behov av utveckling. Det innebär bland annat metodutveckling, handledning, internutbildning, omvärldsbevakning och förändringsledning. Ditt arbetssätt ska vara coachande då du alltid arbetar på uppdrag. Du kommer i ditt uppdrag ha nära samarbete med chefer, medarbetare, kunder och anhöriga.

Kvalifikationer

Du ska ha examen på högskolenivå inom samhällsvetenskap, beteendevetenskap eller annan utbildning som prövas likvärdig av arbetsgivaren. Vi ser att du har erfarenhet från verksamhetsområdet och av förändringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta utifrån projektmetodik.

Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer, delaktighet och engagemang samt god kommunikativ förmåga i grupp. Du arbetar självständigt och med eget driv samt kommunicerar på ett tydligt och pedagogiskt sätt i såväl tal som skrift. Du har en god administrativ förmåga och är strukturerad, vilket innebär att du har förmåga att planera, organisera och prioritera på ett effektivt sätt.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1
Varaktighet: 6 månader eller längre Vikariat 1 år med ev. möjlig förlängning ytterligare ett år.

Övrigt

Anette Löfvenius, Kommunal Gävle, 026-17 99 32


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Kerstin Weivert
Utvecklingschef, Planering och utveckling
Telefon: 026- 17 95 80

Fackliga företrädare

Ann Hedbom
Vision
Telefon: 026-17 88 12
E-post: ann.hedbom@gavle.se

Anna Rosshagen
Sveriges Arbetsterapeuter
Mobil: 070-082 66 28

Kicki Bergh
Vårdförbundet
Telefon: 070-082 69 65

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun