Gävles första kemikaliesmarta förskola söker två barnskötare.

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Inom Brynäs/Nynäs förskoleområde lägger vi stor vikt på arbetet med pedagogisk dokumentation och att utveckla vårt kunnande kring det. Pedagogisk dokumentation är ett verktyg för att utveckla verksamheten, förskolans miljö och oss själva. Samtliga förskolor arbetar med ett gemensamt tema under verksamhetsåret. För att utveckla vårt kollegiala lärande inom området har vi olika nätverk; interkulturellt, IKT, läspiloter, pedagogiska utvecklingsledare och likabehandlare.

Nu är Östers nya kemikaliesmarta förskola snart färdigställd, valet av byggnadsmaterial är inriktat på att skapa en hälsofrämjande miljö. Vår förskola är miljöcertifierad och startar sin verksamhet den 6 februari 2017.

Östers förskola kommer att vara en demokratiska mötesplats, för barn, vårdnadshavare och pedagoger. Här läggs grunden för ett livslångt lärande genom en rolig, trygg och lärorik verksamhet för alla våra barn. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Hållbar utveckling ingår som en naturlig del/helhet i verksamheten.


Arbetsbeskrivning

Du erbjuder du våra barn en rolig, trygg och lärorik verksamhet. En verksamhet som utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov, och som utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

I samarbete med våra föräldrar verkar du för att varje barn får möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar.

Tillsammans med arbetslaget använder du olika former av dokumentationer för att följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten enligt beslutande mål och riktlinjer.

Kvalifikationer

Du ser varje barn möjligheter och engagerar dig i samspelet med både det enskilda barnet och barngruppen.

Du har vilja och drivkraft till att vara med i processen, att bygga upp och utveckla verksamheten på vår nya förskola.

Värdegrund och demokrati är centrala begrepp för dig som du värnar om, i teori och i praktik. Du har kunskap eller vill lära dig mer om hållbar utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av andraspråksutveckling och interkulturellt förhållningssätt.

Vi vill också att du som söker:
är väl förtrogen med förskolans läroplan.
ska kunna omsätta modern pedagogisk.
teori i praktiskt arbete.
ska kunna arbeta både självständigt och i arbetslag.
vill utveckla dig själv som pedagog och är öppen för förändringar.
har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor.
arbetar enligt Gävle kommuns värdegrund.
är förtrogen med att använda dagens teknik. och följer med i den tekniska utvecklingen, såsom IKT.

Examen från barnskötarutbildning eller utbildning som bedöms som likvärdig.

Är du en av de barnskötare vi söker?

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Läs gärna mer om Öster förskola på vår hemsida: www.gavle.se/Forskolor/Ostersforskola/


Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun