Specialpedagog, Grundsärskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Vi jobbar med att skapa bra dagar året runt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Tillsammans bygger vi ett Gävle att vara stolta över, som växer och som gör skillnad i människors liv. Vi behöver dig för att bli ännu bättre. Du kan bli en av våra 7000 medarbetare som gör ett viktigt jobb. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb med flera möjligheter till utveckling. Vårt öppna arbetsklimat präglas av respekt för allas lika värde.

Utbildning Gävle är Gävle kommuns största förvaltning med 3000 engagerade medarbetare. Vi ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Förskolan är organiserad i åtta förskoleområden. Grundskolan består av åtta rektorsområden. Gymnasieskolan är fördelad på tre skolenheter. Skolan i Gävle ska vara en likvärdig skola med hög kvalitet. Alla elever har rätt till kvalificerad och stimulerande undervisning av behöriga och legitimerade lärare oavsett vilken skola de går i. Därför har vi höga förväntningar på såväl våra medarbetare som på barn och elever.

Grundsärskolan söker en specialpedagog med vidareutbildning inom tal och språk. Tjänsten kräver kunskap och erfarenhet av arbete med elever med utvecklingsstörning inom grundsärskola och inriktning träningsskola.

Arbetsbeskrivning

Utredning och kartläggning av elevers språk och kommunikation.
Handledning av pedagogisk personal, arbete med enskilda elever inom grundsärskolans rektorsområde.
Handleda personal i AKK.

Kvalifikationer

- Specialpedagog, utbildning inom tal och språk.
- God kunskap och erfarenhet av elever med utvecklingsstörning
- Du ska ha goda kunskaper om språkstörningar.
- Väl förtrogen med kompletterande alternativ kommunikation (AKK).
- Du ska ha kunskap i språkutvecklande arbetssätt.
För tjänsten gäller att du är flexibel och tycker om att möta människor både enskilt och i grupp. Viktigt är också att du självständigt kan driva ditt arbete mot uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid 100%
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Kurt Hjalmarsson
Rektor grundsärskolan
Telefon: 026- 17 98 84

Facklig företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun