Lärare på Bygg och anläggningsprogrammet(Trä och anläggning)

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Polhemsskolan är Gävle största gymnasieskola med ca 1450 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, fem introduktionsprogram och gymnasiesärskolan med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin biträdande rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. Bygg- och anläggningsprogrammet är ett yrkesprogram. Efter examen ska du ha de kunskaper som behövs för att arbeta inom något av bygg- och anläggningsbranschens yrken.


Arbetsbeskrivning

Lärare på Bygg och Anläggningsprogrammet med inriktning trä och anläggning som huvudområde. En Undervisa i nybyggnation, renovering och ombyggnation av bostäder och lokaler samt även av broar och andra anläggningskonstruktioner. Undervisa i markarbeten för vägar, järnvägar, husgrunder, ledningar, gröna ytor samt asfalt-, platt- och stenbeläggningar. Samarbeta med bransch och handledare kring APL-frågor. Att tillsammans med programlag ha ett övergripande ansvar för att stimulera och hitta lösningar så att eleverna utvecklas på bästa möjliga sätt.

Kvalifikationer

Legitimerad gymnasielärare för kurser inom Bygg och Anläggning. Breda kunskaper inom bygg och anläggning främst inom trä och anläggning. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med APL-frågor tidigare. Arbetet kräver stor samarbetsförmåga, ett lösningsfokuserat arbetssätt samt ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-30
Referensnummer: UG 120/17
Sök jobbet här

Kontaktperson

Jonas Johanesson
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 92 55
E-post: jonas.johannesson@gavle.se

Fackliga företrädare

Lärarförbundet, Tony Wärefors
Telefon: 026-17 92 87

Sofia Wennerström
Lärarnas Riksförbund
Mobil: 076-760 42 22.

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2015-07-02

Gävle kommun