Studie- och Yrkesvägledare till Sprintgymnasiet(ett DUA-projekt)

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Vår organisation arbetar samordnande och spänner över flera skolformer såsom grundskola, gymnasie-skola och vuxenutbildning. Målgruppen är nyanlända ungdomar i åldern 16-24 år.
Vi samordnar våra insatser med de andra verksamheternas berörda Rektorer och Studie- och Yrkes-vägledare. Elevens individuella studieplan blir bärande för individens väg mot gymnasieexamen.
Den designas och omdesignas utifrån förändringar under studiernas gång. Uppdraget är att coachande och vägledande stötta eleven och tillsammans med denna utveckla den individuella studieplanen.


Arbetsbeskrivning

Ansvara för studie- och yrkesvägledning och samhällsinformation för nyanlända ungdomar i åldern 16-24 år. Ansvara för att elevernas individuella studieplan designas och omdesignas vid behov. Arbetet samordnas med skolornas egna studie- och yrkesvägledare.

Kvalifikationer

Examen som studie- och yrkesvägledare. Gärna med erfarenhet av arbete med nyanlända elever och elever inom gymnasieskola eller vuxenutbildning. Om det inte finns sökande med adekvat utbildning är sökande med annan motsvarande utbildning intressanta för anställning.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde omgående.
Tidsbegränsat till: 2019-02-28
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

DUA = Delegationen för unga till arbete

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun