Speciallärare till Staffansskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Vallback rektorsområde består av följande F-6 skolor, Sörbyskolan, Hemlingby skola, Fridhemsskolan och Staffansskolan. Det finns en nyrustad modern högstadieskola Vallbacksskolan. Det finns även specialgrupper med inriktningar exempelvis autismspektra och hörselklasser.Arbetsbeskrivning

Som speciallärare är du ett stöd i skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete. Du arbetar med att ge stöd till elever i olika ämnen, enskilt, i grupp och i klass. Du representerar Elevhälsoteamet och samarbetar med lärarna i arbetet med att identifiera elevens behov. Du följer upp kartläggningar som genomförs i olika klasser tillsammans med lärare och samarbetar med rektor och övriga medarbetare från elevhälsan.

Kvalifikationer

Speciallärexamen/ legitimation för specialundervising i grundskolan. Erfarenheter av att arbeta med nyanlända elever är merite-rande.
Vi vill även att du
Har god kännedom om aktuella styrdokument
Kan omsätta modern pedagogisk teori i praktisk arbete
Vill utveckla dig som pedagog
Har lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor
Har ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans och kommunens värdegrund

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktperson

Niklas Hedqvist
biträdande rektor, Brynässkolan
Telefon: 026-17 93 88
E-post: niklas.hedqvist@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun