Speciallärare / Specialpedagog till Tallbo grundsärskola.

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Grundsärskolan i Gävle är ett eget rektorsområde. Vi finns förlagda på flera grundskolor. Verksamhet för träningsskola finns på Tallbo och Ulvsäterskolan.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår att undervisa på grundsärskola inriktning träningsskola åk 1 -9 samt gymnasiesär 1-4
Du förväntas vara delaktig i utvecklandet av den pedagogiska verksamheten på skolan, tillsammans med arbetslaget, samt driva kvalitetsarbete framåt.
Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter av att arbeta med ett eller flera av följande områden:
utvecklingsstörning/flerfunktionsnedsättning, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, Rh, syn, hörsel.

Kvalifikationer

•För att arbeta i grundsärskola med inriktning träningsskola krävs en speciallärarexamen med inriktning utvecklingsstörning
•Du ska vara saklig och strukturerad
•Du ska ha lätt för att arbeta i team
•Du ska ha kunskap i att använda tecken som stöd
•Du ska arbeta enligt Gävle kommuns värdegrund
•Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom grundsärskolan och har kompetens inom TAKK samt inom andra alternativa kommunikationssätt.
•Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper, eftersom det är en viktig del i undervisningen

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-10
Antal platser: 3

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Facklig företrädare

Lärarförbundet, Stefan Thunström
Telefon: 026-17 99 20

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun