Lärare i musik till Lillhagen rektorsområde

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.


Arbetsbeskrivning

Nu söker vi två nya kollegor till oss på Lillhagen rektorsområde.
Den ena tjänsten är delad mellan Vikingaskolan och Sjöängsskolan. Där kommer du att ansvara för undervisning i musik för åk 3-6 på Vikingaskolan,(60%) och åk 3-6 på Sjöängsskolan,(40%).
Den andra tjänsten är förlagd till Lillhagsskolan åk 1-7.
I arbetsuppgifterna ingår förutom undervisning tillhörande planering, dokumentation och övriga arbetsuppgifter som utvecklingssamtal etc. På rektorsområdet finns tre musiklärare, så forum för samarbete finns och förutsättningarna för ämnesutveckling är goda.

På Vikingaskolan F-6 finns ca 500 elever och vi strävar efter att vara en skola med en stark lärandekultur där det kollegiala lärandet, med samplanering och sambedömning är i fokus. Skolan kännetecknas av goda kunskapsresultat och en social miljö som all personal och alla elever uppskattar, värnar om och hjälper till att bibehålla och förstärka.
På Sjöängsskolan F-6 finns ca 280 elever och vi satsar på att bli en skola med språket i fokus.
Vår vision är:” Här lär vi oss att förstå varandras språk”. Vi tror på ett kollegialt lärande med gemensamt mål i sikte. Vi lägger stor vikt vid att tillsammans utveckla vår undervisning och profession. Skolan har ett mycket positivt arbetsklimat och bemötande.
På Lillhagsskolan, som är en F-9-skola, finns ca 650 elever. Lillhagsskolans gemensamma mål är att hela tiden utveckla verksamheten till det bättre. I positiv anda och med fokus på samarbete letar pedagogerna nya sätt att möta de behov som grupperna och eleverna har. I en lugn och trygg miljö arbetar vi engagerat och målinriktat.
Känner du att detta är något du vill ingå i och utvecklas som lärare, sök tjänsterna hos oss!

Kvalifikationer

Om du tycker att dessa tjänster låter intressant så söker vi dig som:

* har både lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i musik
* har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem praktiskt i det dagliga arbetet.
* är en tydlig ledare och vuxen förebild för eleverna.
* kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor.
* är van att använda datorn som ett pedagogiskt verktyg.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 2

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Kontaktpersoner

Eleonora Brodin
Bitr. rektor Lillhagsskolan F-6
Telefon: 026-17 73 58

Malin Granberg Storm
Biträdande rektor
Telefon: 026-179877

Maria Torkkel-Schönrock
Biträdande rektor
Telefon: 026-17 98 35

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun