Lärare i Engelska till Borgarskolan

Ansökningstiden för detta jobb har gått ut.

Du skickas vidare till listan med aktuella lediga jobb.

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

I Gävle ska alla barn och elever utmanas och klara sin utbildning. Våra 3 000 medarbetare gör det möjligt genom kvalificerad och stimulerande undervisning. Utbildning Gävle ansvarar för förskola, grundskola, grundsärskola, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Hos oss får du vara med och utveckla bästa möjliga förutsättningar för lärande. Vi siktar högt och utgår från att du också gör det. Vi gör att Gävle växer.

Borgarskolan är en av Gävles tre kommunala gymnasieskolor med ca 950 elever och 100 personal. Skolan har tre högskoleförberedande program och tre yrkesprogram samt språkintroduktion. Vi söker en lärare i engelska, eventuellt i kombination med annat ämne inför hösten.

Läs mer om skolan på www.borgarskolan.gavle.se

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i Ekonomiprogrammets arbetslag som planerar, utvecklar och utvärderar verksamheten gemensamt. Som lärare i arbetslaget skall du arbeta utifrån en positiv elevsyn i ett arbetslag som tar ett gemensamt ansvar för programmets elever. Du kan komma att undervisa både på högskoleförberedande program och på yrkesprogram samt även språkintroduktion.

Kvalifikationer

För tjänsten behörig lärarexamen. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och god initiativ- och samarbetsförmåga. Goda referenser är ett krav.

Du skall ha ett tydligt ledarskap med engagemang och värme som utmanar och
stödjer eleverna så att de når goda studieresultat. Du förväntas arbeta utifrån en positiv elevsyn och med höga förväntningar på eleverna och deras möjligheter.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med ungdomar. Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och uttrycker dig ledigt i tal och skrift samt har god dator-vana. Meriterande är om du har erfarenhet av att jobba med nyanlända.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansökningstiden för denna tjänst har gått ut.

Facklig företrädare

Lärarnas Riksförbund, Karin Ahlgren
Telefon: 073- 087 70 76
E-post: karin.ahlgren@gavle.se

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun