Tekniker/Vaktmästare till Kulturskolan, vikariat

Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss.

Varje dag ger vi människor upplevelser till kropp och själ. Kultur & fritid Gävles 250 medarbetare driver och utvecklar bland annat konserthus, konstcentrum, kulturskola, bibliotek, idrott, friluftsliv, kultur- och föreningsstöd och bad. Vi är stolta över att bo på en av Sveriges skulpturrikaste platser och att ha landets nordligaste symfoniorkester. Hos oss kan du som är nyfiken, engagerad och nytänkande göra Gävle ännu mer händelserikt.

Kulturskolan är en enhet i avdelningen Kultur inom Kultur & fritid Gävle. Kulturskolan är en unik mötesplats för musik och teater, bild och media, cirkus och dans för barn och ungdomar upp till 20 år. Vi har åldersindelade grupper i bild, cirkus, film, dans, körsång, teater och flera orkestrar och ensembler varje vecka. Barn och ungdomar kan spela ett instrument på sin vanliga skola dagtid eller hos oss eftermiddag eller kväll.

Arbetsbeskrivning

Kulturskolan i Gävle söker nu en vikarierande tekniker/vaktmästare. Du kommer att arbeta med ljus- och ljudteknik, vaktmästaruppgifter, IT-stöd samt administrativa arbetsuppgifter. Arbetet innebär många sociala kontakter, både med våra elever, deras vårdnadshavare och med övriga medarbetare på Kulturskolan.
Arbetstiden är förlagd till både dagtid och vissa kvällar och helger enligt schema.

Kvalifikationer

Du har lägst gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning med inriktning mot musik, ljud eller ljus är meriterande. Du har flerårig dokumenterad erfarenhet från arbete med ljud och ljus inom professionell scenkonst, du har dessutom vana från sedvanliga vaktmästaruppgifter som förekommer på en skola. Du har god service- och samarbetsförmåga, du är ansvarsfull, driven, tekniskt intresserad, van att ta egna initiativ och lösningsorienterad. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är en van datoranvändare.
B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: så snart som möjligt
Föräldraledighetsvikariat
Antal platser: 1
Varaktighet: 6 månader eller längre

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via Offentliga Jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Gävle kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du därför utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Här finns mer information om tjänsten

Ansökan

Ansök senast: 2017-11-26
Referensnummer: KoF 2017 13
Sök jobbet här

Kontaktperson

Joakim Lindblad
Enhetschef Kulturskolan
Telefon: 026-17 94 59

Facklig företrädare

Barbro Landberg
Vision
Telefon: 026-17 93 85

Tipsa andra om den här sidan

Senast granskad 2017-08-18

Gävle kommun

Gävle kommun

Gävle kommun